Primarni cilj Agencije za antidoping kontrolu BiH je edukacija sportista i pomoćnog osoblja sportista, kao i ostalih ciljnih grupa.Kroz niz programa,kampanja i inicijativa, zadatak nam je informisati i poticati vrijednosti na temelju programa kojih ćemo podići svijest o ličnoj odgovornosti sportista kako ne bi uzimali nedozvoljena sredstva ali i kako bi ukazali na štetni uticaj po zdravlje.Osnovne teme o kojima govorimo su Lista zabranjenih sredstava,Izuzeće u terapijske svrhe,procedura uzimanja uzoraka,štetni uticaj korištenja zabranjenih sredstava na zdravlje sportista,prava i obaveze sportista....

Zalažemo se za čist sport i da osiguramo da se naši sportisti takmiče u fair play duhu Agencija propagira prednosti čistog sporta uz poruku da je doping varanje i protivno duhu sporta.

Godišnje edukujemo 2000 osoba i prisutni smo u svim krajevima BiH.

Osim edukativnih predavanja i radionica,realizujemo i kampanje ZA SPORT BEZ DOPINGA i Athlete outreach.

Pogledajte foto galerije sa naših predavanja

REZERVIŠITE SVOJE PREDAVANJE

U sklopu efikasne borbe protiv dopinga u sportu, izuzetno je važno biti dobro i pravovremeno informiran. Ako želite edukaciju u svojoj instituciji molimo vas da nas kontaktirate na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Sve troškove održavanja predavanja snosi Agencija za antidoping kontrolu BiH.

<< Nazad na edukaciju